Hvad skal du vælge af trappe typer

Da trapper

En trappe tjener ikke kun et funktionelt formål, men giver et stærkt designelement til din foyer og indretning. Hver trappe skaber sin egen rytme og mønster og yndefuld form, uanset om det er kurver, linjer eller cirkler. Da trapper er vanskelige og dyre at bygge, er det bedst at finde en trappefabrikant, der tilbyder et bredt udvalg af trappe dele, så du kan designe din egen trappe og få din bygherre til at montere det med lethed.

Klar til at samle trapper er lavere omkostninger, men mindre tilpasset. I begge tilfælde kan du vælge spiral, lige, cirkulær eller anden form. De kan være brede eller smalle, stejle eller gradvise og kan fremstilles af en lang række materialer – træ, sten, beton, jern og meget mere. Her er en liste over nogle af de mere almindelige muligheder for at opbygge din trappe.

Spiraltrapper er noget af det bedste

Spiraltrapper er de mest almindelige præ-bygget og knockdown kit. De er økonomiske i omkostninger og pladsforbrug. De er gode til nye loftsrum, kælderrum og to-etagers tilføjelser.

Spiraltrapper er lavet i stål, aluminium, hårdttræ og kombinationer af disse. Mange virksomheder fremstiller både metal og hårdttræ, men nogle specialiserer sig i den ene eller den anden. Normalt vælger du et grundlæggende design fra dem og tilpasser derefter slidbaner, balustre, rækværk og så videre.

Hård trappe kan også laves i træ eller metal. De kommer i rød eg, poppel, hvid eg, aske, valnød, mahogni, kirsebær og andre typer træ. De kommer også i en række finish fra varmt-dyppet til galvanisering til brugerdefineret farvecoating i stål og aluminium. Træer kan være flade eller præget stål, gitter, hårdttræ, gummi eller krydsfiner eller stålbasis til tæpper.

Du vil være i stand til at vælge retning af snoet, når du bestiller spiraltrappen. Du skal også angive diameteren. Din diameter skal være mellem 4 ’til 6,6′.

Det første valg, du bliver nødt til at lave, er at vælge enten et nedslidt kit eller en komplet enhed. Slået ned kan være billigere og lettere at sende, men et stykke vil være meget mere holdbart. De er også hurtigere og lettere at installere og lettere i vægt. Der er flere muligheder til rådighed for en enhed, som f.eks. Rækværk.

Hvad er det bedste ved en trappe

Så spørg du hvorfor endda overveje et kit? De er billigere og meget lettere at sende. De starter på omkring kr 400 for små diameter stål modeller, hvor endeløse stål modeller starter på kr 500. Aluminium er omkring kr1500, og alt træ eller kombinationer starter med mellem kr 2000 og kr 5000 eller mere.

Lige trapper

Lette trapper er de mest almindelige og forståelige. Designet er lige op eller ned. Nogle virksomheder fremstiller dem i sektion klar til at forbinde ende-til-ende eller ved landinger. De spænder i omkostningsform kr1000 til kr2000, men tilpasset kan være meget højere. De fleste præfabrikerede sæt leveres med præ-cut og monteret trimnings, der er nummereret til genmontering.