Lavet et arbejdsbord

Bygget mit eget arbejdsbord

Jeg er så stolt over hvad jeg lige har lavet, jeg har længe haft brug for at få et arbejdsbord som jeg kan bruge når jeg står på mit værksted, for jeg har længe manglet det, og så i stedet for at købe et fra en butik, så valgte jeg selv at prøve at lave det, og det er jeg glad for at jeg gjorde, for det er blevet rigtig godt, og det er et bord hvor jeg har lavet tavle på den og det hele så det er bare blevet lige det jeg gerne ville have at det skulle være.
jeg ved godt at man kan købe mange rigtig gode arbejdsborde og man kan også få et arbejdsbord til næsten ingen penge, men det er bare ikke det samme som at bygge et selv, og når man selv bygger det, så er man også sikker på at man får det lige som man vil have det, med de rigtige mål og det hele, det arbejdsbord som jeg har lavet, passer bare lige perfekt ind i på mit værksted, og derfor er jeg også bare så glad for at jeg valgte at lave det selv.
Nu kan jeg bruge mit værksted, som et værksted skal bruges, og det er simpelthen så rart, at komme ind og så står der bare et smukt arbejdsbord som bare venter på at blive brugt, så jeg vil altid sige, kan det laves selv uden for meget besvær så gør det.arbejdsbord