Se de gardiner vi har på vores side

at gardiner

Når vi forestiller os, hvad ‘det perfekte hjem’ ligner, har vi tendens til at drømme alt fra tæppets farve til typen af ​​bordplader i køkkenet. Og selv om disse elementer er vigtige, overser vi alt for ofte andre lige vigtige faktorer som gardiner.

Hvorfor gør vi denne fejl så regelmæssigt? En del af det ligger i, at mange boligejere vender sig mod andre vinduesbeklædninger for at få arbejdet gjort, som persienner eller skodder. Så er der en faktor med ‘budgetbegrænsninger’, hvilket betyder, at gardiner normalt er en af ​​de første indvendige detaljer, der er skåret fra listen.

Men glem ikke, at gardiner helt sikkert kan gå langt i at forbedre boligets (og rummets) indvendige tilstedeværelse. Derfor bør de absolut ikke være eftertanke eller impulskøb – læg lige så meget lager og planlægge i dem som du ville til stuer, sofaer, spisebord og soveværnets hovedgærde.

Selvfølgelig har vi her en masse tips klar og venter på at hjælpe dig med at vælge de perfekte gardiner til dit hjem, så lad os klare det!

Er dit hjem vinduer usædvanligt proportioneret? Så må du muligvis få gardiner specielt lavet til at passe dem.

Fordele:

Skræddersyede gardiner kan laves til en nøjagtig længde og bredde, så de passer perfekt til dine vinduer.

Du kan vælge et hvilket som helst stof, så længe vægten til gardinerne passer.

Du har mere frihed til at vælge, hvordan gardinet er fastgjort til stangen eller sporet (kaldet ‘overskriften’) for at passe til rummets stil.

Hvad vil du vælge af forskellige gardiner

Se de forskellige

Kvalitet foder vil forbedre dit gardin hænge og deres isolering.

Kompletterende indretning (som puder) kan laves for at matche dine gardiner.

Ulemper:

Skræddersyede gardiner er det mere kostbare alternativ (og det kan være nødvendigt at faktorere omkostningerne ved rensning).

Disse gardiner er ikke let omplaceret til et andet vindue.

Dobbeltkryd de målinger, da fejl vil være dyre.

Hvor meget lys vil du filtrere ind eller ud af det rum? Hvis du vælger gardiner til et fælles område, ligesom stuen, skal du vælge rene gardiner, der tillader mere lys ind i rummet. Hvis privatlivets fred er mere bekymrende, og / eller du har brug for mindre lys for værelset (som et soveværelse eller hjemmebiograf), skal du bruge et tungere stof.

Homify hint: For rum, der får meget naturligt sollys, skal du vælge gardiner i en naturlig nuance. Sollys har tendens til at falme lysfarvede gardiner hurtigere.

Underskud ikke betydningen af ​​korrekte målinger for at forbedre udseendet af rummet. Vælg dine gardiner / gardiner baseret på følgende:

Se de rigtige muligheder for at vælge det du gerne vil

Mål højden fra stang til gulv, inden du hænger gardiner. Husk at redegøre for højden af ​​ringene eller hængende hardware og hvor meget plads du ønsker mellem gardinerne og gulvet.

Når du måler vinduets bredde, skal du overveje, hvor meget du vil have dit gardin. For et draperet look skal gardinet være 3 gange så bredt som vinduet. For et skræddersyet udseende er en god standard gardinpaneler 5cm bredere end vinduet.

Homify hint: Hængende gardiner eller gardiner tættere på loftet kan tilføje højde til dit værelse.